Valikko Sulje

Hae töihin Kuopion Finteco LVIS Oy:lle

Etsimme;
1-2 LVI-asentajaa vakituiseen työsuhteeseen.

1 asentaja (sähkö ja mekaanista taitoa omaava) vuorokunnossapito tehtävään asiakaskohteeseemme.

1 sähköasentaja määräaikaiseen työsuhteeseen elokuun loppuun saakka.

Kuopion Finteco LVIS Oy on kokonaisvaltainen talotekniikka-alan toimia. Yhtiö tarjoaa taloteknistä urakointia kokonaisuutena sekä erillishankkeita, kuten sähköautonlatausinfrahankkeita, LVI -saneerauksia ja muita alakohtaisia erillishankkeita. Finteco tarjoaa myös monipuolisia teknisiä kunnossapitopalveluja teollisuudelle, kiinteistöille ja koneille ja laitteille. Yhtiön historia juontaa juuret aina vuoteen 1948 saakka, jolloin Sähköfinne perustettiin Kuopioon. Tällä hetkellä Fintecolla työskentelee 37 talotekniikka-alan ammattilaista. Hae luotettavan ja vakavaraisen yhtiön palvelukseen! Tarjoamme miellyttävän työyhteisön, laajan työterveyshuollonpalvelut, kilpailukykyisen palkan sekä kannustinjärjestelmän.

LVI -asentajien osalta odotamme hakijoilta LVI-alan koulutusta ja muutaman vuoden kokemusta urakkatyömailta.
Kunnossapitoasentajan pohjakoulutus on sähköasentaja, jonka lisäksi mekaaninen osaaminen ja kokemus molemmista katsotaan eduksi.
Määräaikaisen sähköasentajapestin vaatimuksena on alan koulutus ja vähäisempi työkokemus riittää. Tässä tehtävässä, kuten muissakin hyvä asenne katsotaan eduksi.

Tehtävät täytetään heti oikean henkilön löydyttyä. Hae tehtävään sekä lisätietoja asiasta; jani.lankinen@finteco.fi, p. 0400972053

LISÄÄ ARTIKKELEITA